پرش لینک ها
icon 1

سوئدی ها عاشق شیرینی اند!

محبوب ترین خوراکی شیرینی در فرهنگ سوئد شیرینی kanelbullar (شیرینی دارچینی) است. طبق سایت sweden.se، شهروندان سوئدی به طور متوسط سالانه 316 شیرینی دارچینی مصرف می کنند.
شیرینی دارچینی بخش برجسته ای از فرهنگ سوئد است. حتی یک روز تعطیل برای جشن گرفتن و لذت بردن از این شیرینی در سوئد است.
آره درست خوندید شیرینی های دارچینی در سوئد تعطیلات ملی دارند.

4 اکتبر روز ملی شیرینی دارچینی

سوئدی ها به طور عادی قرن هاست که شیرینی دارچینی می خورند، اما در اواخر دهه 90 تصمیم گرفتند که به این رابطه متعهد شوند. 4 اکتبر روز ملی سوئد است.
رول‌های شیرینی دارچینی، یا برخی از نسخه‌های مشابه، معمولاً در سراسر اروپا سرو می‌شود. اما سوئد ادعا میکند ابداع کننده این نوع شیرینی است.
در حدود اواسط دهه 1700، نانوایان در سراسر شمال اروپا شروع به تهیه غذاهای پخته شده با خمیر کردند. هر فرهنگ، شیرینی را به روش خاص خود، تهیه کرد. در فرانسه، بلژیک و هلند، نانوا ها شیرینی را سرخ میکردند و به ترتیب شیرینی های beignets، smoutebollen و oliebol را ابداع کردند. در انگلستان و آلمان نانوایان نان هایی را با آجیل و توت درست می کردند. در سوئد، نانوایان ادویه هایی را که وایکینگ ها به آنها بازگردانده اند اضافه کردند و آنها اولین نمونه اولیه رول دارچین را تولید کردند.
احتمالا تا الان علاقه مند شدی مزه این شیرینی را تست کنی پس ادامه متن رو از دست نده
این شیرینی به دو صورت نرم و خشک تهیه می‌گردد. سوئدی‌ها عاشق این نوع شیرینی هستند.

آموزش تصویری تهیه شیرینی دارچینی

طرز تهیه شیرینی دارچینی سوئدی برای 4 نفر

مواد لازم:

خمیرمایه: یک قاشق چایخوری (7 گرم)
شکر: یک‌چهارم پیمانه
آب یا شیر ولرم: یک لیوان
روغن مایع یا کره ذوب شده: یک‌چهارم لیوان (30 گرم)
تخم‌مرغ: یک عدد
نمک: یک قاشق مرباخوری
آرد: به حدی که خمیر به دست نچسبد (حدود 400 گرم)

مواد میانی برای مغز شیرینی:

شکر (ترجیحا قهوه ای): نصف پیمانه
دارچین: یک قاشق مربا خوری
پودر کاکائو: یک قاشق غذاخوری
گردو خیلی ریز خردشده: 50 گرم
جور هندی رنده شده: یک‌چهارم قاشق مرباخوری

مواد لازم برای رو مال شیرینی:

زرده تخم‌مرغ: 1 عدد
روغن مایع: یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

یک قاشق خمیرمایه را با یک قاشق مرباخوری شکر و آب ولرم مخلوط‌کنید. به‌این‌ترتیب که شکر را داخل آب ولرم حل کرده و دمای آن را با انگشت کوچک خود امتحان کنید. خمیرمایه را روی سطح آب بپاشید و یک دورهم بزنید تا تمام ذرات خمیرمایه مرطوب شود. این ظرف را کنار بگذارید تا خمیرمایه عمل‌آمده و کف کند.

تمام مواد خمیر به‌جز آرد را باهم مخلوط کرده و با چنگال یا همزن هم بزنید تا یکدست شوند.
خمیرمایه عمل‌آمده را به مواد افزوده و آرد را به‌تدریج اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. سطح میز (تخته) را آرد پاشی کنید. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده قرار داده و ورز دهید تا یکدست و نرم شده و چسبندگی آن کاملاً گرفته شود، ولی درعین‌حال نرم و لطیف بماند.


خمیر را در ظرفی با گنجایش کافی که داخل آن‌یک قاشق غذاخوری روغن مایع ریخته‌اید بگذارید و خمیر را یک دور در آن بگردانید تا تمام سطح خمیر چرب شود. روی خمیر را با دستمال نخی تمیزی پوشانده و استراحت دهید تا خمیر عمل‌آمده و حجم آن دو برابر شود (یک تا یک ونیم ساعت). برای تهیه مواد میانی تمام مواد را باهم مخلوط‌کنید. بعد از اتمام زمان استراحت، خمیر را روی سطح آردپاشی شده به شکل مستطیل به ضخامت 3 تا 4 میلی‌متر بازکنید. روی خمیر را با قلم‌مو آب مالیده و مواد میانی را روی خمیر به فاصله دو سانتی‌متر از یک لبه خمیر پخش‌کنید. با کف دست روی مواد میانی فشار دهید تا کاملاً به سطح خمیر بچسبد. از یک سمت خمیر شروع به رول کردن نمایید. لبه‌ی خالی خمیر را با قلم‌مو مرطوب کرده و رول را محکم کنید.


رولت آماده را داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداخته‌اید قرار داده و حلقه کنید. دو انتهای خمیر را کمی مرطوب کرده و به هم بچسبانید. به‌وسیله قیچی برش‌هایی به فاصله 2 سانت یا بیشتر روی حلقه ایجاد کنید طوری که از قسمت داخلی حلقه به هم متصل بمانند. بعد از کامل شدن برش‌ها آن‌ها را به یک سمت برگردانید تا مواد داخلی شیرینی دیده شود. روی سینی را با دستمال پوشانده و به خمیر مجدداً 20 تا 30 دقیقه دیگر استراحت دهید. مواد رو مال را باهم مخلوط کرده و به‌آرامی شیرینی را رو مال کنید و روی سطح آن بمالید. شیرینی ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در دمای 180 درجه سلیسیوس قرار دهید.

آلان شما شیرینی سوئدی بسیار خوشمزه دارید حتماً درست کنید و لذت ببرید.


این شیرینی را با چایی یا قهوه میتوانید میل کنید. نوش جان

پیام بگذارید

مشاوره تلفنی